Επιστροφές προϊόντων

Η ομάδα του Happysales.gr θέλοντας να μείνετε 100% ικανοποιημένοι από την παραγγελία σας, είναι κοντά σας καθημερινά από τις 09:00 το πρωί μέχρι τις 21:00 το βράδυ και Σάββατο από τις 09:00 έως τις 14:00 το μεσημέρι για να σας απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν.

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Μέχρι να βεβαιωθείτε ότι θα κρατήσετε κάποιο προϊόν, σας προτείνουμε να:

• Δοκιμάζετε τα παπούτσια σε εσωτερικό χώρο ώστε να μην φθαρούν.
• Μην αφαιρείτε τα ταμπελάκια από τα προϊόντα.
• Προσέξτε ώστε να μην προκληθεί καμία φθορά στις συσκευασίες των υποδημάτων και τυχόν περιεχομένων τους (π.χ. υφασμάτινο σακουλακι, κορδόνια, πάτοι, πιστοποιητικά κ.α.), καθώς αποτελούν μέρος του προϊόντος και είναι απαραίτητο να περιλαμβάνονται στην επιστροφή.

Όσα προϊόντα δεν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις δε θα γίνονται δεκτά και θα αποστέλλονται πίσω στον πελάτη με δικά του έξοδα.
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία έκδοσης της απόδειξής σας.
Η επιστροφή των προϊόντων γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ με τις συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρείες (courier) που έχει επιλέξει το κατάστημα μας.
Σε κάθε αλλή περίπτωση η επιστροφή δεν θα γίνεται δεκτή.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή προϊόντος, είναι η συμπλήρωση της Φόρμας Επιστροφής Προϊόντων
(Επιστροφές δε θα γίνονται δεκτές χωρίς τη φόρμα συμπληρωμένη)

Καλείτε τη SPEEDEX και μας στέλνετε το προϊόν ΣΥΣΤΗΜΕΝΟ με χρέωση παραλήπτη στην παρακάτω διεύθυνση.
Απόστολή προς: Πλ. Βασ. Γεωργίου 10 Καλαμάτα Μεσσηνίας.

Σημείωση: H διαδικασία αυτή αφορά μόνο σε αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.happysales.gr και σε καμία περίπτωση δεν αφορά σε αγορές από τα κατά τόπους φυσικά καταστήματα της εταιρίας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Τα προϊόντα και η συσκευασία τους θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και να συνοδεύονται απ’ όλα τα έγγραφα.

Πριν γίνει οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντος βεβαιωθείτε ότι δεν έχουν περάσει 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία έκδοσης της απόδειξής σας.

Η αλλαγή των προϊόντων γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ με τις συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρείες (courier) που έχει επιλέξει το κατάστημα μας.
Αν η επιστροφή των προϊόντων γίνει με μη συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία δεν θα γίνεται δεκτή.Τα κόστη που θα προκύψουν θα
επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη. Η αποστολή των προϊόντων πρέπει να είναι ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ στη διεύθυνση του καταστήματος.

Το κόστος για την πρώτη επιστροφή είναι ΔΩΡΕΑΝ. Ο πελάτης επιβαρύνεται ΜΟΝΟ το κόστος για τη νέα αποστολή το οποίο είναι 5€.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Η αποστολή για την επιστροφή των προϊόντων γίνεται με ευθύνη του πελάτη. Τα κόστη της αποστολής επιβαρύνουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τον πελάτη. Η  
αποστολή των προϊόντων πρέπει να είναι ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ στη διεύθυνση του καταστήματος. Σε κάθε άλλη περίπτωση η αποστολή ΔΕΝ θα γίνεται δεκτή από το κατάστημα μας

Στην περίπτωση αυτή, λόγω ακύρωσης της παραγγελίας, ο πελάτης εκπίπτει των προνομίων ΠΡΙΜΟΔΟΤΟΥΜΕΝΗΣ ΑΓΟΡΑΣ και χρεώνεται το κόστος της
αρχικής αποστολής. Το κόστος της αρχικής αποστολής είναι 10€ για πακέτα έως 2Kg.

Το κόστος των μεταφορικών για την αρχική αποστολή χρεώνεται στην επιστροφή των χρημάτων.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Η διαδικασία επιστροφής χρημάτων δύναται να ολοκληρωθεί εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που παραλάβουμε τα επιστρεφόμενα προϊόντα.

Η διαδικασία προϋποθέτει Αριθμό Λογαριασμού Τράπεζας και IBAN. Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία του λογαριασμού σας στο πεδίο "Ελαττωματικό ή άλλες λεπτομέρειες" της Φόρμας Επιστροφής Προϊόντων ώστε να γίνει η επιστροφή άμεσα στον τραπεζικό σας λογαριασμό.
 

Επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών για περισσότερες διευκρινήσεις στο 27210-91798 Fax: 27210-91798  email: info@happysales.gr